Brass&Gold

Bild nummer hundra sorterades in i en anteckning om stolar i Evernote och programmet meddelade snabbt att nu är det stopp. Du får inte lagra flera bilder i denna anteckning. Jag suckade djupt, skapade en ny anteckning och fortsatte sortera! Samtidigt började jag funderade på vad jag skulle göra med alla dessa sparade bilder egentligen. Förutom att titta på dem och inspireras så klart. Snart kläcktes idéen om att starta en ny blogg och den växte sig starkare för var dag som gick.

Idag har ideén blivit verklighet och jag välkomnar er alla till min nya blogg! Brass&Gold är en blogg om inredning och design! Inget mer. Inget mindre. Jag kommer även att lägga upp en del mer personliga och vardagliga inlägg, men tanken är, och kommer förbli, att det är inredning och design som ska vara ledstjärnan i min lilla bloggdjungel! Du som läsare kan vänta dig allt från fina bilder, kollage och inspiration till tips och ideér till hur man får det fint i sitt hem!

Men så vem är då jag? Mitt namn är Patrik Petersson och jag är en 25-årig läkarstudent som brinner för inredning och design. Jag bor för närvarande i en egen etta i Århus, Danmark, där jag studerar. Förutom att läsa Medicin arbetar jag vid sidan som fotograf och webdesigner. Jag har tidigare bloggat på patrikpetersson.blogspot.com.

Läs mer om bloggen och mig!