Brass&Gold

Hanna Wessman, som driver Hannasroom.com, har designat ett antal krukor för DBKD som släpptes på Formex för inte allt för länge sedan. Krukorna är knottriga och finns i färgerna vitt, matt mörk grå och mörkgrön. De känns helt rätt i tiden och är väldigt snygga! Jag skulle gärna vilja köpa en grön och en vit - gärna i olika storlek!

Bilder lånade av DBKD och Hannasroom.com

Fina och enkla rum som går i vitt uppskattar jag nästan alltid. Det är svårt att få det att bli helt fel. Jag önskar jag hade plats nog att kunna inreda på detta sätt samt en lägenhet med så pass högt i tak!

Via Design Attractor

Som jag tidigare berättat har jag gjort om en del i min lägenhet och såhär ser min fönsterkarm i sovrummet/vardagsrummet ut nu! På ena sidan står en kaktus i en krukan jag köpte på loppis i helgen och en lampan i betong som jag har gjort själv. På den andra sidan har jag min drinkbricka som jag tycker är riktigt snygg!

Om man endast ska investera i en tejphållare under sin livstid är tipset att köpa denna dyrgrip från M-S-D-S Studio. Tillverkad i mässing och nytänkande design gör detta till en vinnare på skrivbordet. Produkten blev presenterad på Stockholm at the Furniture and Light Fair i år.

Via Design Milk

Det är bara några timmar kvar till september och just nu känns det som om hösten närmar sig med stormsteg! När jag sitter och skriver detta här i Århus är det både mörkt och regn utanför mitt fönster. Den senaste månaden har jag hunnit avsluta mitt sommarjobb, varit på minisemester i sommarstugan och börjat skolan! Verkligheten kommer sakta och säkert i kapp en, men det gör inte så mycket! Här kommer min lilla augusti-lista...

Kaffekopp

Månadens kaffekopp får bli denna snygging som jag hittade på Erikshjälpen i Lund. Billig, grön, fin och god att dricka ur! Bättre kan det nästan inte bli!

Citat

Sagt av Albert Einstein.

Musik

Years and Years är ett brittiskt band från London som jag just nu gå på repeat på min Spotify. De kommer till Köpenhamn i november och jag hoppas verkligen jag kan se dem då!

Mat

Jag har den senaste månaden varit lite obsessed av en Pinterest feed med mat som Sandra Beijer står bakom! Så underbart mycket god mat! Jag vill testa laga allt nu med det samma! 

Böcker

Just nu läser jag Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson och den är lite speciell men ganska bra.