Brass&Gold

I mitt kök har jag ett litet bord som jag mest använder som avställningsyta och jag är väldigt trött på hur det ser ut där just nu! Därför tänkte jag göra om och inreda med lit nya och fräscha saker! Men innan jag helt bestämmer mig för hur det ska se ut kommer här en liten moodboard för att få inspiration.

Jag vill att stylingen ska utgå från ett antal skärbrädor som står sådär lite snyggt lutade mot väggen. För att det inte ska bli allt för dyrt har jag faktiskt tillverkat två egna skärbrädor i ek från några små ekskivor jag hade liggande hemma! Ganska enkelt, mycket roligt och snyggt! Så klart kommer bilder på dessa när de är klara.

Utöver de två ekskärbrädorna jag har tillverkat själv vill jag gärna ha en skärbräda i porslin för att bryta av och några andra detaljer som jag inte helt har bestämt mig för ännu. Kanske blir det några av sakerna nedan.

Skärbräda, skål och bricka från Lagerhaus. Glasburk med korklock från kollektionen Sinnerlig på IKEA. Sax från HAY. 

My Lovely Things publicerade i förra veckan bilder på ett snyggt badrum från tidning Vakre hjem. Badrummet har vitt enkelt kakel på väggarna, mässingsdetaljer, betonggolv och en rejäl spegel! Snacka om perfekt! Trots allt detta är det absolut snyggaste duschen som består av mässingsplåtsklädda väggar och ett grönt klinkersgolv!

Firar att det är tisdag med en riktig häftig lampa från Moving Mountains. Palmyra heter den och jag hade verkligen inte tackat nej till att ha denna hemma! Dock kanske den är något svårplacerad...

Nu när det snart är höst och vardagen med studier snart börjar igen är det skönt att försöka få lite struktur på dagen. Därför är jag sugen på lite olika anteckningsblock för att kunna hålla koll på allt som ska hända!

Här är tre olika anteckningsböcker jag skulle kunna tänka mig:

1. Anteckningsboken Field A5 från Lagerhaus, 29 kr 2. To Do A6 lista från Lagerhaus,  3. Skrivboken Jardin A5 från Åhlens, rea 20 kr