Brass&Gold

Veckans inspiration får bli denna underbara lägenhet jag hittade idag på Coco Lapine Design och som säljs via Stadshem. Jag tycker verkligen om inredningen i denna lägenhet och jag älskar färgsättningen! Plus för alla gråa nyanser, den lite stökiga men oj så roliga stylingen och härliga målade golven! Här skulle jag kunna flytta in utan att blinka! 

Foto av Jonas Berg

 

Translation: This weeks inspiration goes in grey tones and I think this apartment is to die for!

Vill du ha lite inspiration om inredning och kanske framförallt styling inför försäljning är Hemstylisterna från Fastighetsbyrån ett bra tips! I vart avsnitt visar de hur en lägenhet till försäljning blir stylad och stylisten får chans att tipsa om sina bästa knep! Kul! Avsnitt tre med Jesper Laursen på Scandinavian Homes kan du se här nedan!

 

Translation: Swedish home styling program on youtube.

Veckans inspiration går i höstens mörkare tema då det vädret här i Danmark är på väg att slå om. Just nu har jag känslan av att var dag som går är gråare och kortare än gårdagen. Även om det på kvällarna kan vara mysigt med regn utanför fönstret och man kan tända ljus och krypa upp i soffan hatar jag att det är mörkt på morgonen när man vaknar!

Fint från Daniella Witte på Elle. Jag har börjat tycka det är fint med små dekorationspumpor och framförallt skulle jag vilja införskaffa några helsvarta som pynt nu till hösten! Kanske hade de varit fina på en liten mässingsbricka på min svarta "soffbordskista".

Snygga underlägg i marmor via Milk Decoration. Jag älskar asymmetrin.

Jag önskar jag hade en kakelugn eller kamin i lägenheten som jag kunde elda i när mörkret faller och det är kallt och blött utanför! Via Entrance Mäkleri.

 

Translation: Inspiration of the week. The autumn is coming to Denmark...

Hallen är ett av de rum som jag tycker är svårast att inreda. Det ska båda vara praktiskt men ändå snyggt! Det ska finnas utrymme för att hänga upp jackan, ställa skorna och förvara mössan, men det är också det rum man möter först i huset vilket gör att det oftast är det första intrycket!

Min hall i Århus är inte speciellt stor vilket har gjort det nästan ännu svårare att inreda den snyggt men jag tycker just nu har jag lyckats ganska bra. Jag har hängare för några jackor där man också kan hänga upp sin mössa och halsduk. På ena dörren har jag gamla minnen i form av polaroidbilder och på en liten väggdel har jag hängt upp min runda DIY spegel inspirerad av Adnetspegeln från Gubi. På golvet står två låder i läderimitation ovanpå varandra på golvet och dessa använder jag till förvaring och "hallbord". Här lägger jag mina nycklar och annat jag har i fickorna.

Den detalj i hallen som jag är mest nöjd med är min lampa E27 från Muuto som jag hängt upp och virat runt en egentillverkad hållare av rundstav. Detta är faktiskt det DIY projekt som jag gjorde först här i lägenheten och det börjar bli några år sedan! Tyvärr sitter den fast i väggen så jag tror det kommer få bli kvar när jag flyttar... Synd, men jag kan ju alltid tillverka en ny i nästa lägenhet med!

Adnetspegeln från Gubi. Kanske borde göra ett DIY-inlägg om denna!?

Min favoritdetalj i hallen är denna lampa med upphängning som jag också tillverkat själv.

 

Translation: Some pictures of details in my entrance. Both the round mirror and the lamp-holder is DIY-projects that I've made!

Jag vet att jag har skrivit om Malin Perssons hem tidigare och jag vet att några av bilderna är väldigt lika men jag tycker att detta är så fint att jag måste lägga ut det igen! Och återigen, det stora svarat skåpet i Malins kök är så j*kla snyggt!

Bilderna kommer denna gång från den franska inredningstidningen Milk Decoration som i somras gjorde ett reportage i deras magasin om Malins hem! Nu har de även val att publicera reportaget på deras hemsida och det som är bra för oss är att webversionen innehåller fler bilder än de som fick plats i tidningen! 

PS. Läs mer om det jag skrivit om Malins hem tidigare!

 

Translation: More pictures from Malin Persson's home in Malmö! I just love this house!

Vitt är enkelt, stilfullt och vackert. Lägger man till rustika möbler och naturnära färger får man en perfekt kombination. Det behöver faktiskt inte vara svårare än såhär!  

Via Trendspanarna