Brass&Gold

Från Dante kommer denna vackra bordslampa i häftig design med namnet Scinilla. Kombinationen av foten i mässing och det munblåsta glaset gör lampan intressant och när man tänder den sprids ljuset i det glasrör man ser i mitten! Tänk att ha denna på ett sideboard till prydnad! Underbart!

 

Translation: A lovely table lamp from Dante.

Firar att det är tisdag med en riktig häftig lampa från Moving Mountains. Palmyra heter den och jag hade verkligen inte tackat nej till att ha denna hemma! Dock kanske den är något svårplacerad...

Häftig ljussättning i nyrenoverad lägenhet från Desire to inspire. Smart att belysa väggarna och taket underifrån och snyggt att de använt lampor med en gul nyans istället för vitt ljus! Också snyggt med de vita enkla väggarna i kombination med den råa industrikänslan i taket!

Extremt häftig jordglob i glas (!?) med inbyggd lampa! Detta är något jag kan tänka mig att införskaffa! Jag undrar var man kan hitta en sådan (någon som vet)? Att bilden är trevligt stylad med grönt i fönstret, tidningar med vita ryggar och ett förstoringsglas gör det ju inte sämre! Bra inspiration på en söndagseftermiddag!

Bildkälla