Brass&Gold

Idag tog Anitha, Lennart, Peter och jag bilen över bron till Köpenhamn för en mysig dag med loppis, umgänge och mat. Vi började dagen på Frederiksberg och avslutade i Dragørs hamn med mat och en välförtjänt öl.

Bakom Rådhuset på Frederiksberg (på en parkering) ligger en av Köpenhamns bästa loppisar och den blev också vårt första stopp för dagen! Är du ute efter designklassiker, fina prylar och bra kvalité är detta loppisen för dig, men letar du efter de där riktiga fynden får du tyvärr leta länge. Försäljarna vet vad de kan ta för pris och trots prutning blir ditt köp ofta en ganska dyr affär. Loppisen har öppet 9-15 på lördagar från mitten av april till mitten av oktober.

Peter bär hem dagens fångst som blev en taklampa i mässing och en liten menyskylt. På Frederiksberg ligger många vackra hus som detta några kvarter från loppisen.

Lennart och Anitha på väg mot nya äventyr. Anitha köpte ett väldigt fint tidningsställ till alla sina inredningstidningar.

Efter loppisen körde vi några kvarter in mot Nørrebro och besökte butiken Kaktus København som jag skrivit om tidigare! Så fin liten källarbutik och så många underbara och roliga kaktusar! Totalt fick tre stycken följa med oss hem, en till mig och Peter och två till Anitha och Lennart!