Brass&Gold

En av mina favoritinredningsknep just nu är att använda växter och plantor av olika sak - gärna kombinerat med häftiga krukor. Detta är så snyggt! Här kommer lite olika tips om hur man kan använda och styla med växter.

Att planera växter i glaskrukor är inte direkt något nytt men jag tycker det var en väldigt fin kombinationen på bilden! Om jag inte tar helt fel tror jag dessa tre kommer från IKEA!

 

I Barcelona finns detta fina hus med en underbar mängd krukväxter! Tänk om man hade kunnat ha en exteriör på sitt hus som denna! Dröm!

Ett bra tips är att pynta dina bokhyllor med små växter och varför inte då välja kaktusar? Tänk bara "ju fler desto bättre"!

Pynta plantan med presentpapper. Snyggt och enkelt! Detta är ett väldigt bra tips till när man ska ha bjudning och man snabb vill ändra sin styling där hemma.

Den typ av krukor jag gillar mest är krukor i mässing eller guld. Snyggt och stiligt! En sådan måste alla ha hemma! Går utmärkt att hitta på loppis för inte många kronor!

Men lika snyggt som mässingkrukan är, lika rätt känns det också med slitna och gärna välanvända terakottakrukor. Här inspirerande bild från @ettrumtill! Också dessa är bra att köpa på loppis!

 

Translation: Decoration at home with plants and nice pots is one of my favorite things!