Brass&Gold

Det har varit en ganska seg måndag då jag först kom hem till lägenheten sent igår kväll. Även om det är skönt att klaga har jag bara mig själv att skylla. Åkte lite försent från Sverige men det var så mysigt att umgås med föräldrarna och hinna äta kvällsmat innan avresa!

I förra veckan köpte jag några kaktusar av det större slaget på IKEA tillsammans med en glaslåda med korklock från Synnerlig-kollektionen. På vägen hem från undervisningen idag bestämde mig för att jag skulle plantera mina kaktusar i krukor och göra det lite fint i fönstren här hemma!

Jag började med att plocka fram allt jag behövde och bestämde mig för vilken kaktus som skulle hamna i vilken kruka!

Här är kaktusarna jag planterade! Jag gillar verkligen de med lite hår på! Jag tycker de är söta! De små kaktusarna är också fina och de köpte jag idag!

Såhär ser glasburk med korklock från Sinnerlig-kollektionen ut och förutom i den planterade jag också i en terakottakruka, en vit kruka och i en gammalt doftljus.

Dags för plantering!

Tips när man planterar kaktusar är att använda någon form av handske som skydd så man inte får taggar i händerna!

Fler kaktusbilder och halvvägsresultatet. Den guldiga "krukan" är ett "färdigeldat" doftljus! Bra att kunna återanvända istället för att kasta!

Jag är nöjd med dagens arbete och resultatet! Nu pryder dessa nyplanterade kaktusar både fönstret i mitt kök och i vardagsrummet.