Brass&Gold

Hallen är ett av de rum som jag tycker är svårast att inreda. Det ska båda vara praktiskt men ändå snyggt! Det ska finnas utrymme för att hänga upp jackan, ställa skorna och förvara mössan, men det är också det rum man möter först i huset vilket gör att det oftast är det första intrycket!

Min hall i Århus är inte speciellt stor vilket har gjort det nästan ännu svårare att inreda den snyggt men jag tycker just nu har jag lyckats ganska bra. Jag har hängare för några jackor där man också kan hänga upp sin mössa och halsduk. På ena dörren har jag gamla minnen i form av polaroidbilder och på en liten väggdel har jag hängt upp min runda DIY spegel inspirerad av Adnetspegeln från Gubi. På golvet står två låder i läderimitation ovanpå varandra på golvet och dessa använder jag till förvaring och "hallbord". Här lägger jag mina nycklar och annat jag har i fickorna.

Den detalj i hallen som jag är mest nöjd med är min lampa E27 från Muuto som jag hängt upp och virat runt en egentillverkad hållare av rundstav. Detta är faktiskt det DIY projekt som jag gjorde först här i lägenheten och det börjar bli några år sedan! Tyvärr sitter den fast i väggen så jag tror det kommer få bli kvar när jag flyttar... Synd, men jag kan ju alltid tillverka en ny i nästa lägenhet med!

Adnetspegeln från Gubi. Kanske borde göra ett DIY-inlägg om denna!?

Min favoritdetalj i hallen är denna lampa med upphängning som jag också tillverkat själv.

 

Translation: Some pictures of details in my entrance. Both the round mirror and the lamp-holder is DIY-projects that I've made!