Brass&Gold

Min måndag har bestått av undervisning i tre olika ämnen, en lång promenad hem samt produktivitet i form av läsning, redigering av bilder och planering inför framtiden... Det bådar gott inför veckan när måndagen är såhär bra!

Jag älskar att ha fina blommor i en vas på soffbordet och just nu är det några rosor som får lysa upp min vardag! De är små och söta, vilket gör dem extra fina och jag blir lite kär!

På måndagar har jag just nu undervisning i hudsjukdomar på andra sidan stan jämfört med var jag bor. Jag tar alltid bussen dit men på vägen hem brukar jag promenera för att få lite frisk luft, ha tid till att tänka eller lyssna på ett podcastavsnitt (idag lyssnade jag på detta avsnitt av Stil i P1). Det är riktigt skönt! En bonus med att promenera hem är att jag passerar centrum och då brukar jag titta i någon liten butik för att få inspiration. Idag gick jag in i en otroligt söt liten butik med namnet Balsalen och där hittade jag två nummer av den danska journalen BLAD. De fick följa med mig hem!

Jag redigerar just nu de sista bilderna från Agnes och Johans fina bröllop som jag fotograferade i slutet av förra månaden! Sortera och redigera bilderna tar alltid längre tid än man tror - särskilt när man även går i skolan och har en hel del andra saker man måste göra! Men äntligen börjar jag bli klar! Det ska bli kul att skicka iväg bilderna till bröllopsparet!

PS. Just nu håller jag på att förbereda en del saker som kommer hända på bloggen! Spännande och roligt är det! Det ska bli så skoj när jag även kan berätta och visa er alla!

 

Translation: My Monday has been really good with classes at the university, a long walk home and some well needed productivity in the afternoon and evening. The two last pictures is from a Agnes and Johan's wedding where I acted as the photographer. I'm almost ready to deliver the pictures and it will be fun to see their reaction!