Brass&Gold

Sedan februari har jag bloggat är på Brass&Gold och det har varit roligt, utmanande och framförallt utvecklande! Det har varit så kul med alla som följt bloggen och alla som hört av sig, kommenterat och interagerat. Idag, 29 oktober, byter jag bloggplattform till Hannas Room och jag hoppas att alla ni vill följa med på resan! Bloggen kommer vara den samma, med samma namn och samma inriktning. Bara på ett nytt ställe.

Det var nu ganska många månader sedan som Hanna Wessman frågade mig om jag ville börja blogga på hennes sida när den skulle nylanseras och det tog mig inte lång tid att tacka ja! Sedan dess jag jag gått och längtat efter denna dag och nu är den äntligen här! Jag hoppas alla gamla läsare kommer känna igen sig och jag hoppas att alla nya kommer känna dig välkomna och inspirerade!

Bloggadressen www.brassandgold.com kommer flytta med och ni som följer bloggen via Bloglovin kommer inte behöva göra några ändringar. Om ni följer bloggen med RSS ska ni klicka här så ni också kan följa med på äventyret! Just nu, innan adressen är flyttad, finner du min nya blogg på www.hannasroom.com/brassgold!

PS. Från och med i morgon kommer denna blogg ligga under adressen old.brassandgold.com.

 

Translation: From today I'm blogging on the lovely site Hannas Room!