Brass&Gold

Veckans inspiration går i trädgårdens tecken och här finns allt från en snygg altanmadrass i läder till kaktusar och inspirerande sommardukning. Inspiration, ja den kommer från Pinterest.

Av alla utemöbler som jag någonsin sett är nog denna lädermadrass till altanen den absolut finaste! Shit så cool! Undra var man kan köpa en sådan!? Och på tal om cool... Att äta lunch bland kaktusar på att häftigt dukat bord som det ovan hade heller inte varit fel!

Föreställ er att göra i ordning en frukostbricka och bära ut den till denna underbara uteplats, eller varför inte slå dig ner bland kuddarna med ett glas kall saft och en bok?

Ett vacker orangeri med klätterväxter, palmer och vackra stora vita fönster, samt en inspirerande dukning ut över det vanliga!

Inspirerande styling av Lotta Agaton för HM Home fotograferat av Kristofer Johnsson. Detta är riktigt snyggt! Jag älskar ljuset i alla tre bilderna som förstärks av det glansiga reflekterande golvet. Skåpet med växterna i bruna påsar kombinerat med den gröna stolen är näst intill perfektion. Jag gillar också den rosa färgen och det stilrena skrivbordet!

Ett Instagramtips såhär på måndagskvällen är den danska killen Jesper Klintrup som lägger upp snygga stilleben med många intressanta detaljer. På bilderna nedanför ses några av hans senast publicerade bilder! Jag gillar framförallt han ganska enkla och rena stil, och att hans hem känns balanserat och lugnt. Om ni inte redan följer @klintrupp så gå in och gör det med det samma!

Butiken Grandpa, som finns i Stockholm och Göteborg, har startat ett nytt koncept där de sitter ner och pratar med intressanta personer som har gjort sin egen grej. Antingen har de lyckats eller misslyckats. Samtalet tar plats i deras butik och under de två första avsnitten tycker jag ämnena varit intressanta och tankeväckande. Så om du har lite tid över så klicka in på deras Youtube-kanal eller se det första avsnittet här nedan!