Brass&Gold

Vecka 22 är äntligen slut och vecka 23 börjar med en solig måndag här i Århus! Sista veckan hann jag med en hel del saker som inte riktigt gav resultat här på bloggen. Mest nöjd är jag med att ha haft min första tenta för terminen, samt att jag har så många fina vänner man kan umgås och snacka skit med! Det behövs! Den nya veckan kommer nog se ut på ungefär samma sätt som den gamla. Tre långa dagar med plugg, tenta och i helgen blir det sociala tillställningar och sommarlov!

Vad angår veckans inspiration är jag fortfarande helt såld på rosa, därav Pink Edition. Inspirationen kommer från bloggen, Instagram och min Pinterest.

Måste bara lägga upp denna igen! Den är F A N T A S T I S K och jag blir så inspirerad och pepp på att besöka butiken i København under sommaren! 

Ju fler bilder jag ser med fina rosa väggar på, ju säkrare blir jag på att jag vill ha en sådan vägg i min kommande lägenhet! Jag tror möjligtvis jag måste bråka med Peter innan jag får det dock... Dessa bilder är på den nya Norsu-kollektion med styling av Julia Green & Jacqui Moore.

Dukningsinspiration från IKEA och fint stilleben hittat på FANZY!

Metro Mode publicerade igår ett hemma hos reportage med grundarna till stenungsbageriet Fabrique - Charlotte och David Zetterström - som är helt magiskt. Detta är lördagsgodis på hög nivå! Deras lägenhet är ju helt fantastisk! Detaljerna som fångade mig var kombinationen av färger i lägenheten, den underbara gröna kakelugnen och det fina köket!

Färgen på väggarna i detta rum är så behaglig och vacker, särskilt i kombination med den fina panelen! 

Underbart stort kök med fina detaljer!

Tiden rullar på och vi har kommit till slutet på vecka 21! Snart sommar och det betyder sommarlov! Jag längtar så mycket efter att få slippa sitta med näsan i en bok hela dagarna och istället få gå ut i solen och bara njuta!

På inredningsfronten har det denna vecka seglat upp många fina exempel på en naturlig ljus färgskala kombinerat med detaljer som bryter av. Det är mycket vitt, beiget och pastellfärger som gäller! Inredningen i sig går också mot ett mer avskalat intryck med färre prylar och enklare stileben. Här kommer några av mina favoritexempel!

Fin styling från Fantastic Frank och Sofie Ganeva.

Josefin Hååg har stylat en annan lägenhet som också säljs via Fantastic Frank.

34Kvadrat tipsar om en lägenhet på Kungsholmsgatan 38 och jag älskar både kakelugnen och leksaksbilen! Kolla in fler fina bilder på mäklarens hemsida.

Sfgirlbybay bjuder på bilder från fotograf Heidi Lerkenfeldt med fina färger. Den rosa mattan är to die for!