Brass&Gold

De senaste dagarna har bara sprungit iväg med sjukhus och läsning, men från och med ikväll har jag officiellt påsklov och jag är nu på väg med tåget til Sverige! Det ska bli så skönt med lite ledighet och att kunna spendera tiden som jag själv vill. För att fira ledigheten kommer här lite inspiration på rosa väggar. I rätt nyans och i rätt rum tycker jag det är väldigt fint!

1 | 2 | 3 | 4

Till inredningen av en hylla jag har på mitt rum söker jag inspiration och jag har försökt göra en moodboard. Det jag vet är att jag har ganska många böcker som jag gärna vill få plats med och att min nya högtalare kommer stå på golvet framför. Jag kan heller inte flytta på min skrivare och en låda som står på golvet. Så det är det jag har att arbeta med. Nu ska jag sätta igång och testa lite!

Bildkällor okända

Efter en helg som känns allt för kort är det redan söndag kväll och i morgon är det återigen måndag. Ibland känns det som om tiden går allt för fort och att man inte hinner med allt man vill. I helgen har jag i alla fall hunnit att umgås med vänner. Det är bra. Och på torsdag åker jag till Sverige för påsklov! Jag längtar verkligen jättemycket.

I fredags köpte jag en ny högtalare som jag tänkte visa för er i morgon! Jag är riktigt nöjd och tror det kommer bli kanon! Jag ska bara styla det hörn av mitt rum som där den ska stå! Spännande!

Bildkälla

En sak som jag tycker väldigt mycket om är fönster som går ända upp till taket och övergår i ett takfönster. Det ger både rymd och ljus till rummet samtidigt som det känns lite extra lyxigt, och det är verkligen något jag vill ha i ett kommande boende.

Bildkälla