Brass&Gold

My Lovely Things publicerade i förra veckan bilder på ett snyggt badrum från tidning Vakre hjem. Badrummet har vitt enkelt kakel på väggarna, mässingsdetaljer, betonggolv och en rejäl spegel! Snacka om perfekt! Trots allt detta är det absolut snyggaste duschen som består av mässingsplåtsklädda väggar och ett grönt klinkersgolv!

Vill man ha ett badrum som utstrålar lyx och klass kan man med fördel inreda det med Arabescato marmor. Toppa sedan med gulddetaljer och du är i himmelriket! Bilderna nedan kommer från World of Interiors och visst blir man sugen på att göra om sitt eget badrum...

Har du tröttnat på de vanliga badrumsmöblerna från IKEA eller Bauhaus? Eller är det helt enkelt för tråkigt att bara ha ett handfat? Swoon är lösningen på dina problem!

Swoon är ett relativt nystartat företag som erbjuder lyxiga och stilrena badrumsmöbler. De menar själva att de vill göra det enklare att köpa personliga möbler med smarta förvaringslösningar till badrummet. Alla detaljer går att bestämma och ändra. Man kombinerar själv färg, knoppar och handtag, ben och blandare, och får allt levererat hem till dörren redo att installeras.

"Swoon förvandlar badrum till finrum”

Det som attreherar mig mest är de snygga detaljerna och enkelheten som gör det så fint. Titta bara på bilderna nedan. Att det också finns många smarta förvaringslösningar är ett stort plus då detta nästan alltid behövs i ett badrum. Hade jag haft ett så stort badrum att en badrumsmöbel fick plats (mitt badrum är inte mycket mer än 1 kvadratmeter stort) hade jag investerat direkt!

Förutom att göra snygga badrumsmöbler har de lyckats styla sina bilder helt rätt! Mässing med grönt och koppar med röd/rosa känns klockrent!