Brass&Gold

Jag bara älskar sovrummet på dessa bilder! Vackra diskreta färger, häftig matta, snygg spegel och ett annorlunda nattduksbord. I ett av hörnen har man placerat en safari-stol tillsammans med ett litet bord och några fina plantor. Jag skulle vilja köpa sängkläder som dessa! Undrar var man kan hitta det!?

Via sfgirlbay.com

 

Translation: I love this bedroom inspiration. Beautiful soft colors, a wonderful mirror and a nice chair in one of the corners. Perfection.

Ett rum som jag faktiskt tycker är ganska svårt att inreda är sovrummet. Praktisk konkurrerar ofta med snyggt och enkelt. Man behöver förvaring men vill ändå inte ha för mycket möbler. Frågan är hur man löser dessa problem i praktiken!?

När vi får en egen stor lägenhet hoppas jag på möjligheter att förvara kläder i en garderob som ingår i planlösningen. På så sätt kan man i sovrummet bara ha de mest nödvändiga sakerna som säng, sängbord, kanske en stol och några fina detaljer, precis som på bilderna nedan. Dessa bilder kommer från Stadshem och visst är det snyggt med enkelhet! Den gröna väggen och den fina postern gör inte det hela sämre! Mitt i prick!