Brass&Gold

Sommaren är här och jag kan nu se tillbaka på ännu en avklarad termin på läkarstudiet här i Århus. Det har varit en rolig och intressant termin, men också krävande med mycket läsning och långa dagar! Om en timme tar jag tåget mot Sverige för lite sommarlov, mycket jobb och mest mys! Det ska bli väldigt skönt att få umgås mer regelbundet med Peter och familjen! Det har jag sett fram emot länge!

Glad kille efter sista tentan

De senaste dagarna har jag varit ovanligt inaktiv här på bloggen och det beror på att jag har varit med Peter på SM i Disco som detta år gick av stapeln i Norrköping och Stadium Arena. Det har varit tre dagar fyllda med fina människor, mycket dans och en hel del discodunk. Tyvärr gick det resultatmässigt inte helt som vi hade hoppats för Peter, men jag är så otroligt stolt över honom ändå och om man tar ett steg tillbaka och tänker efter är en andraplats inte helt dåligt. Dock tråkigt att förlora mästartiteln! Nästa tävling är EM och vi får hålla tummarna för att det går riktigt bra där istället!

Snyggingen i sin fina nya dräkt efter prisutdelningen i lördags!

Min söndag har bestått av dansuppvisning med bästa Danshuset i Helsingborg, middag med föräldrarna och tågresa tillbaka till Århus. Nu är jag snart framme!

Som jag tidigare har berättat har Peter varit på besök här i Århus de senaste dagarna, men han åkte tyvärr hem igår. Tråkigt! Men vi har hunnit med många mysiga saker och allt blir roligare när han är här! Jag hittade lite fler bilder på datorn som jag inte lagt upp så tänkte att det passar ju bra en söndagsförmiddag som denna!

På onsdagskvällen lyxade vi till det och åt middag på Olive.

Igår, lördag, var sista dagen Peter var här och den spenderade vi på stan. Shopping och lunch i den strålande solen hann vi med innan Peter tog tåget mot Sverige igen.

Igår var Peter och jag ute och åt middag med Malin och Maria på Olive här i Århus. Det är en restaurang med väldigt god 3-rätters meny till ett bra pris och som om det inte var nog, så får man ta med sig eget vin. På så sätt kan man dricka det vin man vill till priser som man ju annars inte hittar på ett uteställe. Riktigt bra. Vi käkade musslor till förrätt, oxryggfilé med risotto till huvudrätt och Peter avslutade måltiden med en pannacotta på vit choklad. Själv beställde jag osttallrik som dessert.

Dagarna rullar på och idag har jag mestadels studerat. Några timmar på sjukhuset, några timmar med näsan i en bok och några timmar tillsammans med min läskompis Bendik. Igår åkte jag tåg mellan Lund och Århus för ungefär den 1000 gången (känns det som) och som tröst köpte jag mig en liten tidning. Nya Rum blev det. N°3 2015. Och i den finns en hel del fina grejer!

Bilder från min lägenhet i solnedgången... Ny tidning och planeringsbok för skolan. Ljus och hemmatillverkad lampa i betong och mitt lilla drinkbord. Älskar så klart flaskan i form av en döskalle.