Brass&Gold

Under de senaste dagarna har i princip alla mina sökningar på Pinterest innehållit något ord som syftat på blommor, grönt, botanik eller växthus. Det är så inspirerande och jag tror det beror på alla vårkänslor som äntligen pirrar i kroppen.

Idag är det underbart väder i Århus! Solen skiner och der är varmt och skönt. Här kommer några av de bilder jag pinnat som en liten form för mood board. Jag önskar så jag hade en egen trädgård att pyssla och slappna av i.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Det är mer än 10 grader ute här i Södra Sandby utanför Lund. Jag har varit i Sverige hela helgen och myst med Peter och familjen. Med det fina vädret och den strålande solen kommer vårkänslor och bilderna nedan, med fint ihopsatt, vackert grön växtlighet, gör att jag längtar till sommaren.

Det är vackert att kombinera glasvaser i olika storlek och form (bildkälla 1 och 2).

Fina posters med blommer och jag tycker det är riktigt rolig med vaser monterade på laborationsstativ (bildkälla 1 och 2).

Bara älskar de torkade upphängda buketterna (bildkälla 1 och 2).

Till våren bjuder Granit på olding och grönt i kollektionen SS15. Och det ser väldigt härligt ut. Bilderna med ljus och gröna växter gör att man längtar till vår, sommar och värme!

Framförallt gillar jag glaskuporna med korkbotten, vilka jag tror hade passat väldigt bra i mitt köksfönster. Också krukorna i betong är fina, men sådana tror jag nog jag ska försöka gjuta själv i vår!